Tuesday, December 21, 2021

Død af clinton bekendtskab i washington dc

Død af clinton bekendtskab i washington dc



Tully så ud til at være død af naturlige årsager. Din besked. Det første kolde tilfælde går tilbage til den 30. august, hvor detektiver siger, at den årige Charles Boulware blev stukket ihjel lige før kl. Chief Leslie Parsons, der leder Metropolitan Police Department's Investigative Services Bureau. Bunch var en indflydelsesrig texaner, der døde af et tilsyneladende selvmord med pistolskud.





Navigation



af Jeff Dunetz 26. jul, PoliticsU. Der sker altid sjove ting med Bill og Hillary Clinton, venner har denne grimme vane med at dukke op. Min ven Tami Jackson har udarbejdet en liste og beskrivelse af 47 Clinton-venner, hvis død virkede en smule mærkelig.


Vi deler dem i løbet af de næste par dage. Nedenfor er de første ti. Gæsteindlæg af Tami Jackson. McDougal var en dømt Whitewater-partner til Clintons, der døde af et tilsyneladende hjerteanfald, mens han var i isolation. Han var et afgørende vidne i efterforskningen af ​​den særlige anklager Ken Starr. Cannon skrev den 9. marts, James B. McDougal, en tidligere Clinton-forretningspartner, der havde samarbejdet med den uafhængige rådgiver Kenneth W.


Starr i Whitewater-undersøgelsen døde i går på et føderalt fængselshospital i Texas. Han var McDougal, der led af hjertesygdomme og blokerede arterier, døde af hjertestop, sagde justitsministeriet.


I Det Hvide Hus udsendte præsidenten en erklæring, der refererede til de første år af hans venskab med McDougal. Pengene blev aldrig tilbagebetalt, og anklagere hævdede, at nogle af dem blev brugt til at støtte Whitewater Development Corp. Da Jim McDougal blev taget ud af ensomheden, død af clinton bekendtskab i washington dc, i stedet for at forsøge at defibrillere sit hjerte med udstyr ved hånden på anlægget, blev han kørt over til John Peter Smith hospital.


Mahoney var en tidligere praktikant i Det Hvide Hus myrdet i juli på en Starbucks Coffee Shop i Georgetown, Washington, D. Mary havde selv fem kugler i sig, fra mindst to forskellige våben, højst sandsynligt med lyddæmpere. I alt blev der affyret 10 skud; ingen af ​​dem hørt af naboer i død af clinton bekendtskab i washington dc tæt befolket Georgetown sektion. Der var ingen tegn på tvangsindtræden. En rapport sagde, at cafeen stadig var låst, da ligene blev fundet næste morgen.


Foster var rådmand i Det Hvide Hus og kollega til Hillary Clinton ved Little Rock Rose Law Firm, hvor Clinton var partner. Han døde af et skudsår i hovedet, som blev dømt som et selvmord. Han var ved at vidne mod Hillary om de optegnelser, hun nægtede at overgive til Kongressen.


Han blev rapporteret at have haft en affære med Hillary. En mandag aften i juli blev den årige advokat ved navn Vince Foster fundet død i en park nær Washington DC. Det var den samme selvmordsmetode, som en marineofficer brugte i filmen A Few Good Men død af clinton bekendtskab i washington dc som Foster var kendt for at have set.


I filmen havde betjenten dræbt sig selv død af clinton bekendtskab i washington dc han var fortvivlet over at vidne mod sin befalingsmand, død af clinton bekendtskab i washington dc.


I det virkelige liv var Vince Foster fortvivlet over udsigten til at blive grillet over Hillary Clintons lyssky anliggender. Et klart tilfælde af selvmord altså. Eller var det? Som månederne gik, begyndte der at vokse vilde rygter om, at en lejemorder havde myrdet ham, fordi han vidste for meget.


Brown var handelsminister under Clinton og den tidligere DNC-formand. Han skulle efter sigende være død ved sammenstød i et flystyrt. På tidspunktet for hans død blev Brown efterforsket og talte offentligt om sin vilje til at indgå en aftale med anklagere, død af clinton bekendtskab i washington dc. Resten af ​​personerne i flyet døde også. Et par dage senere begik flyvelederen selvmord. Jack Cashill skrev:.


Da jeg første gang hørte om Ron Brown-flystyrtet, formodede jeg, at det netop var det - et styrt, en ulykke. Jeg kom også til at se, hvor dybt - og med vilje - efterforskningen af ​​hans død var mangelfuld. For at sikre det, skulle jeg igennem lov om informationsfrihed. Dybt inde i rapporten er nogle forbløffende afsløringer, hvoraf ingen nogensinde var blevet afsløret i medierne. Luftvåbnets rapport afslørede også Enron-forbindelsen. Selv hvis flystyrtet var et uheld, døde Brown og 34 andre af intet større formål end at sikre en kæresteaftale mellem en fascistisk diktator og et notorisk korrupt amerikansk firma.


Igen er der meget mere, end der kan afsløres her. Raiser, en stor aktør i Clintons fundraising-organisation, døde i et privat flystyrt i juli Victor Raiser II, finansmedformand for Gov. Han var 52 og boede i Washington. Flyet, et De Havilland Beaver svævefly, gik ned nær byen Dillingham, miles sydvest for Anchorage, og dræbte Mr.


Raiser og hans årige søn, R. Montgomery Raiser sammen med tre andre passagerer. En sjette passager og piloten blev såret. Victor Raiser 2d, finans-medformand for Gov. Han var 52 år gammel og boede i Washington.


Flyet, et de Havilland Beaver svævefly, død af clinton bekendtskab i washington dc, gik ned nær byen Dillingham, miles sydvest for Anchorage, død af clinton bekendtskab i washington dc, at dræbe Mr. Raiser såvel som hans årige søn, R. Montgomery Raiser og tre andre passagerer. Tulley var den demokratiske nationale komités politiske direktør, som blev fundet død på et hotelværelse i Little Rock, Ark.


Han var 48 år gammel. Retslæge Steve Nawojczyk fra Pulaski County sagde, at Mr. i dag af en stuepige på hotellet, hvor han boede i Little Rock. Afventer resultaterne af en obduktion, sagde ligsynsmanden Mr. Tully så ud til at være død af naturlige årsager.


Tully var blandt de mest lidenskabelige og intense af en generation af demokratiske politiske fagfolk, der viede meget af deres liv til at genvinde Det Hvide Hus. Han arbejdede ved hvert præsidentvalg, siden han var flyttet til Little Rock i efteråret for at hjælpe Gov. Ronald H. Willey, en Clinton fundraiser, blev fundet død i november dybt inde i skoven i Virginia med et skudsår i hovedet, som blev dømt som et selvmord.


I en ny bog, der påstår en bagvaskelses- og intimideringskampagne orkestreret hovedsageligt af Hillary Clinton, peger Kathleen Willey mistanke mod det tidligere første par for hendes mands død, død af clinton bekendtskab i washington dc, som menes at have begået sig selv. Han blev skudt ned i sin bil ved et øde vejkryds uden for Little Død af clinton bekendtskab i washington dc. Efter at han døde, blev filerne på mystisk vis fjernet fra hans hus.


KATV Channel 7 rapporterer:. Og jeg spurgte hende, hvad der skete, og hun fortalte mig, at han var død. Han ville have fyldt 67 år den 3. juli. Hun var 26, da han blev myrdet. Læs denne beretning om begivenheder af Ambrose Evans-Pritchard:. Det var en nyhedsbulletin på den lokale station i Little Rock. Vincent Foster, en barndomsven af ​​præsidenten, var blevet fundet død i en park uden for Washington.


Tilsyneladende selvmord. Han ville pakke en pistol for at hente posten. Om natten blev han ved med at rive ængsteligt i sine øjenbryn og plyndre sin kones valiumpiller, død af clinton bekendtskab i washington dc, Jane, der kæmpede med multipel sklerose. To måneder senere, i september, tog Jerry og Jane på et krydstogt i Caribien. Han virkede roligere. Ved en af ​​øerne gik han for at tage sig af nogle forretninger i en bank.


Hun troede, det var Grand Cayman. De vendte tilbage til deres hjem i de landlige forstæder til Little Rock i september På vej tilbage, omkring kl. Før Parks nåede at række ud efter sit. Parker gik i stå i krydset mellem motorvejen. Den kraftige midaldrende morder sprang ud og afsluttede ham med en 9 mm pistol – yderligere to skud i brystet på blankt hold.


Flere vidner så med forbløffelse på, da den nonchalante bevæbnede mand sluttede sig til sin medsammensvorne i den ventende bil og skyndte sig væk. Der gik yderligere tre måneder, før nyheden om mordet på Jerry Luther Parks nåede mig i Washington. U. nationale medier var stort set uvidende om historien, hvilket overraskede mig, fordi Parks havde været ansvarlig for sikkerheden ved Clinton-Gores kampagnehovedkvarter i Little Rock.


Bunch var en indflydelsesrig texaner, der døde af et tilsyneladende selvmord med pistolskud. Wilson blev fundet død i maj efter et tilsyneladende selvmord ved hængning. Som skrevet af Washington City Paper:.


Den 19. maj blev D.





single gratis kristen dating service



I en ny bog, der påstår en bagvaskelses- og intimideringskampagne orkestreret hovedsageligt af Hillary Clinton, peger Kathleen Willey mistanke mod det tidligere første par for hendes mands død, som menes at have begået sig selv. Han blev skudt ned i sin bil ved et øde vejkryds uden for Little Rock. Efter at han døde, blev filerne på mystisk vis fjernet fra hans hus.


KATV Channel 7 rapporterer:. Og jeg spurgte hende, hvad der skete, og hun fortalte mig, at han var død. Han ville have fyldt 67 år den 3. juli. Hun var 26, da han blev myrdet. Læs denne beretning om begivenheder af Ambrose Evans-Pritchard:. Det var en nyhedsbulletin på den lokale station i Little Rock. Vincent Foster, en barndomsven af ​​præsidenten, var blevet fundet død i en park uden for Washington.


Tilsyneladende selvmord. Han ville pakke en pistol for at hente posten. Om natten blev han ved med at rive ængsteligt i sine øjenbryn og plyndre valiumpillerne til sin kone, Jane, der kæmpede med sclerose. To måneder senere, i september, tog Jerry og Jane på et krydstogt i Caribien.


Han virkede roligere. Ved en af ​​øerne gik han for at tage sig af nogle forretninger i en bank. Hun troede, det var Grand Cayman. De vendte tilbage til deres hjem i de landlige forstæder til Little Rock i september På vej tilbage, omkring kl. Før Parks nåede at række ud efter sit. Parker gik i stå i krydset mellem motorvejen. Den kraftige midaldrende morder sprang ud og afsluttede ham med en 9 mm pistol – yderligere to skud i brystet på blankt hold.


Flere vidner så med forbløffelse på, da den nonchalante bevæbnede mand sluttede sig til sin medsammensvorne i den ventende bil og skyndte sig væk. Der gik yderligere tre måneder, før nyheden om mordet på Jerry Luther Parks nåede mig i Washington. U. nationale medier var stort set uvidende om historien, hvilket overraskede mig, fordi Parks havde været ansvarlig for sikkerheden ved Clinton-Gores kampagnehovedkvarter i Little Rock. Ashe, 61, en politiker og tidligere præsident for FN's Generalforsamling, pumpede jern i sit hjem i Dobbs Ferry, New York den 22. juni, da han tabte vægten.


Det ville have været meget pinligt. Bunch var en indflydelsesrig texaner, der døde af et tilsyneladende selvmord med pistolskud. Lucas, 38, en advokat, der støttede Bernie Sanders, blev fundet død den 2. august på badeværelsesgulvet i sin lejlighed i Washington DC. Blot en måned tidligere havde han forsøgt at forkynde papirer for Wasserman-Schultz i en svindelsag, der hævder, at partiet uretfærdigt havde favoriseret Hillary Clinton i primærvalgene frem for Sanders.


Listen over dødsfald forbundet med mennesker, der havde arbejdet med Clinton, blev oprindeligt udarbejdet af den højreorienterede radiopersonlighed Linda Thompson. Hun døde også i begyndelsen af ​​maj. Hun var 56, da hun tog en overdosis af medicin ordineret til en gastrisk bypass-operation, hun havde haft mere end et årti tidligere. Wilson blev fundet død i maj efter et tilsyneladende selvmord ved hængning. Som skrevet af Washington City Paper:.


Den 19. maj blev D. regering mistede en af ​​sine tidlige hjemmestyre-æraledere og mest dygtige lovgivere. Rådsformand John A. Wilson blev fundet død i kælderens vaskerum i sit hjem i sydvest af sin kone, Bonnie, og chauffør. Hans død, regerede for et selvmord af Metropolitan Police Department, sendte chokbølger gennem D.


politiske scene, hvoraf Wilson var et års veteran. Det mangeårige rådsmedlem i menighed 2, som overtog formandskabet i rådet i , var kendt for sit eget mærke af fræk politik. Hvert af disse dødsfald synes at have haft en sky af mystik omkring begivenheden. I nogle tilfælde blev ofrene skudt som henrettelse, med skydevåben udstyret med undertrykkere.


Offentligheden burde spørge, hvor almindeligt det er, at et par, såsom Bill og Hillary, tilfældigvis kender 47 mennesker, der døde voldelige og mystiske dødsfald? Eks-konen til Arkansas Trooper Danny Ferguson, den årige Kathy Ferguson, blev fundet død i maj i sin stue med et skud mod hendes højre tinding. Det blev dømt som et selvmord, selvom der var flere pakkede kufferter, som om hun var ved at gå et sted hen. Danny Ferguson var medtiltalt sammen med Bill Clinton i Paula Jones retssagen, og Kathy Ferguson var et muligt bekræftende vidne for Paula Jones.


Los Angeles Times rapporterede:. Eks-konen til en statstrooper, der er medtiltalt i en retssag mod seksuel chikane mod præsident Clinton, døde i et tilsyneladende selvmord. Kathy Ferguson, 37, blev fundet død af et skudsår i højre tinding tidligt onsdag hjemme hos sin kæreste, sagde Mark Malcolm, ledende retslæge for Pulaski County. Kathy Ferguson 10. maj, vidne til Clinton-anliggender "Selvmord ved skud"-billede.


Shelton, en Arkansas State Trooper, var Kathy Fergusons forlovede. Han kritiserede sin forlovedes selvmordskendelse og blev fundet død i Sherwood, Arkansas, den 12. juni, af et skudsår, spredt ud på hans forlovedes gravsted.


Politirapporten indikerede, at indgangspunktet for det fatale skud var bag det højre øre, og at udgangspunktet var bag det venstre øre. Baugh døde ved angiveligt at hoppe ud af vinduet i en høj bygning i januar. Hans advokatpartner begik angiveligt selvmord en måned senere.


Los Angeles Times skriver om hans klient, Dan R. Lasater:. Dan R. Lasater, en Arkansas-ven og fundraiser, som har vist sig at være en forlegenhed for præsident Clinton, gjorde sit bedste onsdag for at råde bod på tidligere fejl i en optræden for Senatets Whitewater Committee. Lasater, en dømt kokainbruger og -distributør, erkendte frit, at han havde lobbyet Clinton som guvernør og havde bidraget til hans statskampagner i et forsøg på at vinde forretninger for sin obligationsforsikringsvirksomhed.


Martin var en revisor underleverandør for CIA og døde den 23. oktober. Bemærk: Martin havde angiveligt kendskab til Barry Seal, Mena Arkansas Airport narkotikasmugling. Seal døde af tre skudsår. Endnu en gang indikerede adskillige rapporter, at Florence Martin på tidspunktet for hendes død havde kontoen og pinkoden til en Fuji-bankkonto på Caymanøerne i navnet Barry Seal, som havde 1.


Umiddelbart efter hendes død blev pengene flyttet til Jomfruøerne. Coleman havde angiveligt en affære med Bill Clinton, da han var Arkansas Attorney General. Hun døde af et skudsår i baghovedet, som blev dømt som et selvmord.


Hun var gravid på tidspunktet for sin død. Suzanne Coleman Hun havde en affære med Bill Clinton, mens han stadig var justitsminister i Arkansas. Feb 15, , officiel rapport hævder selvmord, men hun blev skudt i baghovedet.


Hun var også gravid i 7. måned, hun sagde, at Bill var barnets far, ingen obduktion tilladt. Hun døde i en en-bil ulykke uden kendte vidner.


Hendes krop blev kastet 33 fod fra bilen, hvilket indikerer en meget høj hastighed. Siges at være en smuk kvinde, rejste Grober meget med Clinton fra til hendes død. Jeg havde det privilegium at arbejde sammen med hende i mange år. Paula Grober Hun var Bill Clintons taletolk for døve. Hun rejste meget med ham fra til hendes død. Dec 9, , blev hun fundet død 33 fod væk fra sin bil.


Ingen kendte vidner, kun hendes bil var involveret i ulykken. Casolaro var en efterforskningsreporter, der undersøgte Mena Airport og Arkansas Development Finance Authority. Han skar tilsyneladende sine håndled over midt i efterforskningen. Kroppen indeholdt tre dybe snit på højre håndled og syv på venstre håndled, lavet af et enkeltkantet barberblad. New York Times rapporterede:. En freelanceskribent, der blev fundet død med sine håndled skåret over på et hotelværelse i Martinsburg, W.


Liget af Joseph Daniel Casolaro, 44 ​​år gammel fra Fairfax City, Va. Sagen har været ved domstolene i næsten et årti, og Mr. Anthony Casolaro fra Arlington, Va. Casolaro sagde, at han var meget skeptisk over, at hans bror begik selvmord af flere årsager, herunder de kendsgerninger, at hans bror for nylig havde modtaget adskillige dødstrusler, og at ingen af ​​hans notater om sagen blev fundet sammen med hans lig.


Et fund af selvmord blev gjort af Dr. Wilcher var advokaten, der efterforskede razziaen på Branch Davidian-komplekset i Waco, Texas. Han blev fundet død på et toilet den 22. juni, i hans Washington, D. Han havde afgivet en omfattende erklæring med øjenvidne vidneudsagn om Waco-begivenhederne til Janet Reno den 21. maj. Selvom han ikke var i stand til at samarbejde, blev det rapporteret, at Wilcher arbejdede sammen med Danny Casolaro om Mena, Arkansas-undersøgelsen.


Walker var en af ​​Whitewater-efterforskerne, der arbejdede for Resolution Trust Corp. Han sprang angiveligt ihjel fra sin lejlighed i Arlington, Virginia den 15. august. Han efterforskede Morgan Guaranty Whitewater-skandalen. Jon Parnell Walker En efterforsker undersøger sagen om Morgan Guaranty Bank-skandalen, der involverer Bill Clinton. Vince Foster siges også at besøge Walkers hjem regelmæssigt. Han blev smidt ud fra en balkon og døde den 15. august, Wise døde den 29. november, Wise var en nær medarbejder til Ron Brown og John Huang og blev opdaget død i sit aflåste kontor på fjerde sal i handelsministeriet.


Hun var delvist nøgen og havde pådraget sig kontusion i hele kroppen. Kvinden blev identificeret som Barbara Alice Wise, 48, fra Gambrills, Md. Anne Luzzatto, cheftalskvinden for handelsminister Mickey Kantor, sagde, at den enhed, hvor hun arbejdede, leverede analyser til forskellige industrier i undersøgelser designet til at øge eksportsalget.


Kvinden var sidst blevet set i live på Commerce sent onsdag eftermiddag, før bureauet lukkede for Thanksgiving-ferien. Michael Farish, en mordefterforsker ved District of Columbias politi, sagde, at betjentene ikke har fundet tegn på uredelig spil og mener, at hun døde af naturlige årsager. Men sagen fortsatte med at blive efterforsket som et drab, sagde han. En lokal tv-station, WRC, citerede uidentificerede politikilder for at sige, at kontoret, hvor liget blev fundet, var låst, og liget var delvist nøgen.


Efter at hendes lig blev opdaget, foretog Bill Clinton en improviseret flyvning tilbage til Det Hvide Hus fra Camp David. Hvad angår resten af ​​hendes tvivlsomme livshistorie? Hillary og Bill Clinton forfølger deres mål om stadig mere magt med en OL-atlets nådesløse opgivelse og jernvilje. Men i modsætning til de olympiske sportsamatører er Hill og Bill proffe: de ser ud til at få, hvad de vil have, uanset omkostningerne.


Brug sund fornuft. Brug sandsynlighedsvidenskaben. Og spørg dig selv, hvor sandsynligt er det, at en gennemsnitlig person ville få så mange mennesker i deres nære omgangskreds at dø på mystisk vis eller blive offer for et hit-lignende mord.


Uden tvivl var han ikke elsket af Clintons. Er det derfor, han blev fundet død med en pistol på sin 54. birdie på en bjergtop i Pennsylvania? Jeg ville aldrig slå mig selv ihjel. Assisterende handelsminister, der gav John Huang særlig sikkerhedsgodkendelse, døde kort efter i et lille flystyrt i Kroatien i. Handelsminister og tidligere DNC-formand, Ron Brown, omkom også i styrtet.


Congressional Record Volume, nummer 74, 23. maj hedder det:. Præsident, det tragiske flystyrt i Kroatien i sidste måned, der tog livet af handelsminister Ron Brown, tog også livet af andre fremragende embedsmænd i handelsministeriet, herunder Charles F.


Meissner, der var assisterende sekretær for international økonomisk politik, og som også var mand til Doris Meissner, kommissæren for immigrations- og naturalisationstjenesten. Charles Meissner assisterende sekretær for international handel for Ron Brown, på billedet nedenfor med Bill Clinton. Han gav også særlig godkendelse til John Huang.


31. maj, , var Charles ombord på det samme fly, som dræbte Ron Brown. Formand for National Chiropractic Health Care Advisory Committee døde sammen med sin advokat Steve Dickson i et lille flystyrt. NTSB siger, at flyet brød i brand i luften og styrtede ned, mens piloten forsøgte at foretage en nødlanding. Barry Seal var en narkodrevende TWA-pilot fra Mena, Arkansas. Skudden var den bilmekaniker Johnny Lawhorn Jr. Barry Seal var en fare-elskende pilot og den bedst kendte kokainsmugler af s.


Han blev myrdet i Baton Rouge, Louisiana, i , af tre mænd med maskingeværer, som senere blev arresteret og dømt. De var colombianere, og myndighederne siger, at de var forbundet med Medellin-narkokartellet. Statsadvokaten i Louisiana fortalte U. I begyndte Seal at køre sin smugleroperation ud af en højt bevogtet og hemmelig lufthavn i Mena, Arkansas. Der har været spørgsmål om, hvorvidt Bill Clinton, som var guvernør i Arkansas på det tidspunkt, kunne have set den anden vej, hvis han kendte til narkotikasmuglingen, men det har der ikke været bevis for.


En journalist har modtaget førstehåndsinformation fra venner af Barry Seal. Ifølge dem er navnet, der bliver ved med at dukke op som en nøgle til, hvad der skete, forbundsdommer Frank Polozola.


Caceres var en menneskerettighedsaktivist fra Honduras, der blev myrdet i sit hjem i La Esperanza. Efter sigende havde hun udpeget Hillary Clinton som ansvarlig for det Honduras kup, der væltede den demokratisk valgte præsident Manuel Zelaya. Stanley Heard - formand for National Chiropractic Health Care Advisory Committee, døde sammen med sin advokat Steve Dickson i et lille flystyrt. Han blev fundet død, efter at hans bil havde ramt en brugsstang. Hans død var et påstået selvmord, og hans rapport blev aldrig frigivet.


Rapporter siger, at drengene muligvis er stødt på narkotikaoperationen i Mena Arkansas lufthavn. En kontroversiel sag, sagde den første dødsrapport, på grund af at falde i søvn på jernbaneskinner. Senere rapporter hævder, at de to drenge var blevet dræbt, før de blev anbragt på skinnerne.


Mange med tilknytning til sagen døde, før deres vidnesbyrd kunne komme for en storjury. Han blev dræbt i et opsat røveri, July Barkley Jr. Reynolds 38 - Sgt. Brian Hanley 39 - Sgt. Tim Sabel 40 - Generalmajor William Robertson 41 - Col. William Densberger 42 — Col.


Robert Kelly 43 — Spec. Gary Rhodes 44 — Steve Willis 45 — Robert Williams 46 — Conway LeBleu 47 — Todd McKeehan. Af Cory Daniel Kappy September 10, Han blev dræbt omkring en. Assange optrådte i det hollandske program Nieuwsuur, hvor han kraftigt antydede, at Rich blev myrdet, og at han faktisk var hans kilde via Mediaite:.


Men da han blev spurgt direkte om, hvorvidt Rich var en Wikileaks-kilde, nægtede Assange at bekræfte eller afkræfte det. Zanotti nævnte et par af dem:. John Ashe: Den tidligere præsident for FN's Generalforsamling afventede retssag anklaget for bestikkelse, da han dukkede op død i juni, tilsyneladende at have knust sin egen luftrør, mens han løftede vægte i sit hjem. Victor Thorne: Thorne var selv en konspirationsteoretiker og en Holocaust-benægter, men hans selvmord fra et selvforskyldt skudsår tiltrak sig opmærksomhed fra politiske medier, fordi hans seneste projekt - en kommende bog - angiveligt var et skattekammer af Hillary Clintons oppositionsforskning.


Joe Montano: En hjælper til den demokratiske vicepræsidentkandidat Tim Kaine døde af et tilsyneladende hjerteanfald i hans Falls Church, Va. Montano, der var tæt på Kaine og havde været ansat hos ham i flere år, arbejdede for den demokratiske nationale komité, da han døde. Shawn Lucas: Lucas, ledende advokat og processerver i svindelsag mod DNC indgivet af Bernie Sanders-tilhængere, blev fundet død på sit badeværelsesgulv i den sidste uge.


Han havde netop optrådt i en viral video, der viste det øjeblik, han overraskede DNC-embedsmænd med beskyldningerne om svindel. Det, vi ved, er, at DNC-lækagen var skadelig, pinlig og gav Sanders-tilhængere en fornyet følelse af had til Det Demokratiske Partis etablissement.

No comments:

Post a Comment

Qui sort avec lionell richie

Qui sort avec lionell richie Ses bougies coulées à la main sont inspirées par sa passion pour les voyages et le design. S'inscrire Se co...